Skip to main content
Vriend van Opwekking

Jezus volgen in de kracht van de Heilige Geest

Jij maakt het verschil

Jouw gift maakt het mogelijk dat we via onze evenementen en onze muziek mensen kunnen uitnodigen om Jezus te volgen in de kracht van de Heilige Geest. Dit is onze passie en missie. Help mee en word vriend van Opwekking!

Waarom vriend worden?

Met jouw gift kunnen wij blijven bouwen aan Gods koninkrijk. Organiseren wij evenementen, zoals de Pinksterconferentie en Opwekking in Concert, brengen we nieuwe muziek uit voor de kerk van Nederland en helpen we ook de generatie van nu om Jezus te volgen.

Als vriend ontvang jij elke maand Opwekking Magazine, heb je onbeperkt toegang tot ons videoplatform Opwekking Media en deel jij mee in leuke vriendenacties.

Onze missie

Wij geloven dat waar God mensen aanraakt, er iets verandert. God heeft mensen op het oog en vernieuwt hen van binnenuit door de kracht van de Heilige Geest. Daar zijn we al meer dan 60 jaar vol passie over!

Door de jaren heen hebben duizenden mensen die aanraking ervaren. In herstel, in genezing, in bijzondere ontmoetingen, in wonderen: tijdens de Pinksterconferentie of door het luisteren naar een Opwekkingslied. Tijdens een spel op het Kinderplein, tijdens Opwekking in Concert of tijdens de GLS, onze leiderschapsconferentie.

ANBI — Stichting Opwekking heeft het ANBI-keurmerk (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat giften aan Stichting Opwekking fiscaal aftrekbaar zijn. Fiscaal nummer/RSIN: 002851726. KvK inschrijfnummer: 41035253.